OVER TGI 2018-01-05T13:06:56+01:00

[vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”60px”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1448725425840{padding-top: 20px !important;padding-right: 20px !important;padding-bottom: 30px !important;padding-left: 20px !important;background-color: rgba(255,255,255,0.1) !important;*background-color: rgb(255,255,255) !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

TGI de gevelspecialisten.

TGI is als zelfstandig en vooraanstaand leverancier van de ‘alsecco’ systemen gespecialiseerd in lichte- en isolerende gevels. Alsecco is, als Duitse gevel en stuc fabrikant, dé specialist op het gebied van gevelsystemen binnen de ‘DAW’ groep. De DAW groep is een grote internationale speler op het gebied van buitengevelisolatie systemen, gevelafwerkingen, lakken, verven en meer bouw georiënteerde merken en specialismen. Daarnaast zijn er nog vele additionele disciplines binnen de groep.

Wij, het TGI team, bieden thermisch isolerende gevel oplossingen in de breedste zin des woords. Alle door TGI toegepaste buitengevelisolatie systemen zijn van het merk ‘alsecco’. Tevens bieden we ook andere oplossing in combinatie met stucwerk. Denk aan keramische tegels, organische- en keramische steenstrips, geventileerde systemen, natuursteen, hout, metaal, glas, volkern platen etc. etc.. Daar waar mogelijk worden de systemen betrokken van ‘alsecco’ en/of de bij ‘DAW’ groep aanverwante bedrijven.

Veel materialen worden in de groep zelf gefabriceerd of bewerkt zodat een perfecte onderlinge afstemming op elkaar is te realiseren.  De systemen zijn doordacht qua detaillering en isolatie oplossingen en volledig op elkaar aan te sluiten. Integreren van de verschillende systemen onderling gaat in nauw overleg met de technische afdelingen van de diverse takken binnen de DAW groep. Daar waar er geen invulling gegeven kan worden vanuit het geboden palet gaan we, in nauw overleg met alsecco/ DAW, op zoek naar oplossingen met ruggesteun van alsecco en de groep. Hierdoor wordt een unieke kans geboden om de gevel te ontwikkelen met 1 partij met een zeer breed palet aan uitstralingen.

Onze kracht ligt in:

  • Het bieden van totaal oplossingen.
  • Het meedenken in besparingen.
  • Samenwerken met vaste partners.
  • Ondersteuning naar Architecten & opdrachtgevers

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space height=”48px”][vc_column_text]Het specialisme van TGI is om alle gesloten thermisch isolerende gevel afwerkingen van alsecco zodanig te combineren dat er voor de architect en opdrachtgever een ogenschijnlijke oneindige reeks van mogelijkheden ligt. De gevels zijn esthetisch verantwoord, licht van gewicht, luchtdicht, isolerend, en overbruggen alle potentiele koudebruggen. Omdat TGI als zelfstandig dealer werkzaam is kunnen wij ongegeneerd putten uit alle bronnen binnen de DAW groep. Wij zijn niet gebonden aan een merk af leveringspakket van een bepaalde profit afdeling van de groep met een bepaalde merknaam. Wel profileren wij ons (met expliciete toestemming en samenwerking) als preferred partner van ‘alsecco’  met als extra dus een zeer uitgebreid scala aan mogelijkheden daaromheen, weliswaar met het oogpunt dit vanuit alsecco met de DAW groep te realiseren maar, met vrijheden.

Wij kunnen in samenwerking met daartoe gespecialiseerde aangesloten bedrijven een totaal oplossing voor uw gevel isolatie (en meer) bieden. Denk bijvoorbeeld aan het thermisch isoleren van parkeergarage plafonds, acoustische plafonds in gebouwen, het toepassen van kant en klare elementen, ruimte besparing/vergroting van het woonopervlak  en nog veel meer. Combineren van verschillende disciplines, hierin vinden wij onze kracht. Hier ligt onze reeds meer dan 25 jarige ervaring.  Hier hebben wij ook onze bedrijfsnaam aan ontleend; T(otaal) G(evel) I(solatie) b.v.

Wij hebben op onze site enkele brochures als PDF file geplaatst om u alvast een 1e indruk van de mogelijkheden te geven alsmede enkele basisdetails voor buitengevelisolatie. Ook staan er enkele gerealiseerde projecten van diverse uitvoeringen getoond. Een hoofdstuk voor afwerking met buitengevelisolatie in de basisvorm (stuc) en verschillende specialistische afwerkingen.

Is uw interesse gewekt dan zijn wij graag bereid om u nader van dienst te zijn. We maken graag een afspraak met u om te zien of we een technisch hoogstaande oplossing kunnen bieden die aansluit op uw wensen.

Het tgi team.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”60px”][/vc_column][/vc_row]